Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Supertino Twister 2

Supertino Twister 2Distribuitor de paie purtat pe tiranti

Toti stim cat de important este asternutul utilizat si efectele majore asupra starii de sanatate si a performantelor animalelor.

Folosirea asternutului din paie asigura confort, reduce riscul imbolnavirilor si reduce stresul. Dintre toate material folosite ca si asternut, paiele absorb cea mai mare cantitate de umezeala, asadar dupa proverbul “cum iti asterni, asa dormi” va prezentam noul produs Supertino Twister 2.

 

Supertino Twister 2 , este un distribuitor de paie 100% purtat pe tiranti, cu comenzi teleflexibile menit sa va usureze munca si sa asigure o distribuire egala a asternutului, sau a furajelor. Cu o structura solida, compacta si echipat cu sisteme electronice si de protectie de ultima generatie, Supertino Twister 2 face fata cu brio la necesitatile din ferma dumneavoastra.

Cu o latime utila de 2,17 m si inaltimea de 2,30 m, Twister 2 dispune de un cilindru de taiere echipat cu 80 de cutite, un sistem de descarcare hidraulic cu orientare la 90o, si dubla viteza la sistemul de ventilatie .
Utilajul are in partea din spate un oblon rabatabil, actionat hidraulic, care permite automatizarea incarcarii balotilor. Actionarea masinii se realizeaza de la priza de putere a tractorului prin arborele cardanic.
Pentru cei mai exigenti Twister 2 poate fi echipat cu un al doilea sistem de descarcare la sol cu grad de orientare de 45 o .
Pentru mai multe detalii sau alte informatii, apelati cu incredere la noi.

Înapoi