Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Landini Seria 5D

Seria 5D-T4i, pur și simplu nouaGama tractoarelor in familia Landini s-a extins cu introducerea seriei 5D Tier 4. Dezvoltat ca o evoluție a gamei Powerfarm, gama de tractoare 5D cuprinde trei modele cu puteri cuprinse intre 85-102 CP respectiv: 90, 100 și 110 CP. Ele sunt alimentate de noul motor Perkins 854E-E34TA 3.4L, 4 cilindri, motoare cu turbo - aftercooler care îndeplinesc standardele de emisie Tier 4 interim. Bazat pe tehnologia de ultima ora, acest motor dispune de un cap de cilindru cu doua supape și un sistem de injecție common rail și să livreze performanțe remarcabile în termeni de putere, cuplu și economie de combustibil. Tractoarele 5D au transmisie mecanică care oferă patru viteze în trei intervale, oferind 12 viteze înainte și 12 pentru mers înapoi, și poate fi combinat suplimentar cu un reductor. În afară de noile motoare mai eficiente, gama 5D are, de asemenea, un aspect nou. Capota a fost reproiectată în întregime pentru a reflecta noul stil al familiei Landini, iar interiorul cabinei a fost reproiectat pentru a oferi operatorului niveluri mai ridicate de ergonomie și confort. Tractoarele 5D vin cu tractiune integrala, fie cu cabina sau fara  oferind acestei game toată versatilitatea pentru a aborda o mare varietate de sarcini agricole.

 

 

Noile motoare Tier 4 interim PerkinsTractoarele 5D-T4i sunt alimentate de noile motoare Perkins 854E-E34TA in patru cilindri, motoare aftercooled-turbo cu două supape și sistemul electronic de injecție common rail, care oferă puteri intre 85-102 CPAceste motoare 3.4 litri utilizeaza un sistem inovativ de evacuare a gazelor (EGR), coroborat cu un filtru de particule diesel (DPF) pentru a satisface  reglementările de emisii Tier 4 interimAceste unități încorporează tehnologii avansate care îmbunătățesc performanța tractorului în termeni de puterecuplu și economie de combustibilComplet refăcuta pentru a reflecta noul stil al familie Landinicapota cu înclinare până la deschidere largă ofera acces facil la compartimentul motor pentru service de rutină și întreținere.

 

 

5-090 D

5-100 D

5-110 D

Motor Perkins Tier 4 cu injectie directa

854E-E34TA

854E-E34TA

854E-E34TA

Putere max. (ISO)                          cp/kw

83 / 61

 92,5 / 68

 102 / 75

Turatie nominala                            rpm 

2200

2200

2200

Cuplu maxim                                  Nm

354

395

420

Cilindree / nr. cilindri

3400/4
 turbo-aftercooled

3400/4
turbo- aftercooled

3400/4
turbo - afercooled

Capacitate rezervor                          L

102

102

102

 

 

Cabina 'TOTAL VIEW " pentru o vizibilitate și confort superior


Cabina "Total Viewde pe Seria 5D este total noua oferind șoferului un mediu de lucru mai luminos și mai confortabilPoziția de conducere dispune de un scaun mecanic reglabil in standard, dar poate fi echipat opțional cu un scaun cu suspensie pneumatica, iar noul tabloul de bord se înclină odata cu coloana de direcție si permite șoferului să monitorizeze constant operațiunea tractoruluiInteriorul are un design elegant și modern, cu elemente preluate din industria de autoturisme iar controalele sunt aranjate ergonomic. Încălzire și ventilația sunt montate  in plafon si oferă operatorului un mediu de lucru sigursănătos și confortabilO trapă transparenta in plafon oferă o vizibilitate suplimentară pentru operațiunile cu încarcator frontal, iar patru faruri puternice fac munca de noapte usoaraVentilație naturală este asigurată de deschiderea și parbrizelor din față și spate.

 

  

Hidraulica puternica pentru ridicare in tiranti si operarea valvelor hidraulice

Noul sistem hidraulic asigură un flux total maxim de 82 l / min (ridicare + direcție). Sistemul robust de ridicare in tiranti are o capacitate maxima de ridicare de 4.350 kg. Sistemul de ridicare in tiranti este echipat standard cu "Sistemul Lift ergonomic", este un dispozitiv care permite ridicare automată și coborârea tirantilor inferioriSistemul hidraulic ajunge pana la 4 valvedin care două sunt controlate de un joystick și poate fi, de asemenea, folosite pentru a opera un încărcătorul frontaliar doua sunt controlate de manete convenabil plasate la dreapta șoferului.