Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Landini Rex

Seria REX aduce pe piata o noua generatie de tractoare specializate prin excelenta, fiind o gama complet renovata pentru a oferi performante tehnice deosebite, ergonomie imbunatatita si un maxim de confort si siguranta.

Cabina a fost reproiectata de la exterior, cu faruri frumos integrate si pana la locul operatorului cu un control imbunatatit aspra aparatelor de bord si o ergonomie imbunatatita a spatiului, raspunzand astfel nevoilor de specialitate intr-un mod cat mai profesionist. Rex dispune de un angajament PTO imbunatatit printr-o ajustare mai precisa si o sensibilitate mai mare la ridicare, noile optiuni hidraulice sublineaza evolutia acestei game.

Datorita caracteristicilor sale inovatoare seria Rex, ofera maxim de fiabilitate, cea mai mare versatilitate si manevrabilitate excelenta in orice conditii de sol, la orice cultura si cu orice fel de utilaj.Rex este disponibil in varianta cabina si platforma,

O raza redusa de bracaj imbunatateste si mai mult performanta si productivitatea in cazul unui spatiu restrans, specific livezilor si podgoriilor. Seria Rex poate oferi trei diferite transmisii combinate cu o varietate de solutii pentru axele fata si spate rezultand variatii de apatament si ecartament.

Seria vine în trei modele concepute pentru aplicatii specifice:

 

  • * Modelul F (livada îngusta) ideal pentru munca in livezi de dimensiuni mici.
  • * GE model (livada mica) ideal pentru a lucra in plantatiile de livezi mici.
  • * Modelul GT (livada mare) pentru utilizare în livezi standard şi in camp deschis.
  • * Modelul V ideal pentru munca in podgorii.

 

Motorizarea este asigurata de Perkins  cu 4 cilindri special concepute pentru aplicatii agricole. Ele prezinta conceptia moderna si solutii tehnice de avangarda pentru a raspunde celor mai exigente necesitati pe piata. Noile motoare sunt in conformitate cu
normele europene actuale ce reglementeaza emisiile de gaze. Seria REX vine cu  5 modele de motoare 74 (aspiratie naturala), 83 (turbo), 79, 92,5 şi 102 CP / ISO
(Turbo after-cooler). Datorita inovatiilor tehnologice aceste motoare asigura un optim de amestec, combustibil – aer. Raportul de ardere duce la o eficienta sporita, oferind performante deosebite si un cuplu de rezerva la turatii inferioare, toate acestea ducand la scaderea costurilor de exploatare. Capota complet rabatabila ofera acces usor la motor pentru serviciile de rutina si intretinere curenta.

Seria Rex vine cu trei versiuni diferite de transmisie : 2 mecanice - TECHNO (4 trepte, 12 fata+12 marsarier) si SPEED  (5 trepte, 15 fata + 15 marsarier), a treia versiune este actionata hidraulic POWERFIVE (cu 5 trepte de baza + Splitter  cu angajament electro-hidraulic pentru reducerea vitezei cu 20%, 30 fata + 30 marsarier). Aceste variante de transmisie pot fi echipate optional cu reductor.

Discurile de frana umede pe fata, combinate cu actiunea franelor pe spate asigura o franare efectiva pe toate cele patru roti. Pentru 4x4 se utilizeaza o solutie tehnica de avangarda cu transmisie Hydra-Lock cu diferential blocabil si control hidraulic. Datorita dimensiunilor imbunatatite ale motorului si a utilizarii de anvelope de 18’’ si 16’’ la acest model s-a reusit reducerea razei de bracaj cu 20%. Sistemul hidraulic este alimentat de o pompa dubla oferind un flux maxim total de 82 l / min., ca alternativa se poate o feri o pompa tripla cu cuple rapide montate frontal. Cuplajele rapide, usor accesibile ofera comfort optim de functionare si productivitate imbunatatita  tractorului.

Primul lucru care il apreciaza operatorul cand se urca in cabina unui tractor Rex este vizibilitatea de jur imprejur foarte buna datorita suprafetei mari vitrate.Interiorul complet reproiectat, elegant si cu acuratete finisat, este realizat in principal din materiale moderne compozite utilizate in designul de automobile actual. Bordul de comanda a fost imbunatatit ergonomic pentru a furniza un spatiu mai mare pentru operator, scaunul pneumatic si reglarea coloanei volanului pe inaltime imbunatatesc ergonomia cabinei facand, astfel condusul o placere. Cabina ermetica furnizeaza o ventilatie imbunatatita si aerul conditionat integrat in planseu  dispune de filtru de carbon pentru purificarea aerului din interior, asigurand maximum de confort si siguranta pentru operator.

Pentru configurarea unui tractor adaptat la  necesitatile dumneavostra de specializare, va puteti adresa, cu incredere profesionistilor din cadrul firmei Munax.

Înapoi