Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Landini Powerfarm HC

Motoare Perkins, mai multă putere cu economie de combustibil mai mare

Tractoarele Powerfarm sunt alimentate de o noua gama de motoare avansate, ecologice, care asigură un nivel scazut de emisii în conformitate cu standardele Tier 3. Sunt special concepute pentru aplicații agricole si in legumicultura. Gama cuprinde doua modele  livrate cu următoarele puteri: 92,5 și 102 hp (turbo aftercooled). Aceste motoare au un sistemul avansat de injecție a combustibilului care optimizează amestecul aer-carburant, îmbunătățind astfel combustia și eficiența a motorului. Sunt realizate cu puteri mari si un cuplu mai mare cu costuri de operare mai mici. Capota oferă acces facil la compartimentul motor pentru service de rutină și întreținere.

 

POWERFARM
HC 100

POWERFARM
HC 110

Motor Perkins Tier 3 injectie directa

1104D-44TA

1104D-44TA

Putere max. (ISO)                  cp/kw

92,5/68

98,6 / 72,5

Putere neta (ISO)                   cp/kw

79/58*

86,5/63,5*

Cuplu maxim                       lb. (Nm)

268 (363)

307 (416)

Capacitate cilindrica           in. (cm3)

268,5 (4400)

268,5 (4400)

Nr. cilindri

4 turbo aftercooler

4 turbo aftercooler

Capacitate rezervor              gal. (lt)

27.2 (102)

27.2 (102)

Transmisie Speed Four

Transmisia standard (Speed Four) oferă 3 game si 4 viteze fiecare interval, rezultând un total de 12 înainte și 12 viteze înapoi cu serviciu mecanic. Cutia de viteze standard poate fi combinat cu  o opțiune de reductor pentru a oferi 24 înainte și 12 pentru mers înapoi cu o viteză maximă de 30 km / h.

 

Cabina "Total View"

Primul lucru care te surprinde la urcarea in cabina este vizibilitatea de jur-imprejur. Interiorul cabinei este finisat cu materiale compozite moderne din industria de automobile. Cabina este disponibila în două versiuni: Confort (scaun cu suspensie mecanica), iar Top Comfort (scaun suspensie pneumatica). Toate comenzile sunt dispuse logic, și situat în poziție ergonomică, în conformitate cu standardele actuale. Sistemul de încălzire, ventilație și aer condiționat, integrat în plafonul cabinei, ofera pilotului beneficiile semnificative în ceea ce privește confortul și siguranța. Sistemul de ventilație dispune de două filtre menite sa purifice aerul din interiorul cabinei. Opțional, cabina poate fi prevăzut cu filtre de carbon activat. Plafonul cabinei este prevazut cu trapa pentru ajutor la lucrul cu incarcator frontal. Ventilație naturală este asigurată prin deschiderea parbrizelor fata si spate.

 

Hidraulica de inalta performanta

Pompa hidraulica oferă un flux total maxim de 82 de litri / min. Atasarea in tiranti este categ. 2., iar capacitatea maximă de ridicare este de 4350 kg. Sistemul hidraulic are până la 4 valve, două controlate de Joystick pentru munca cu încărcătorul frontal, iar celelalte doua de manete standard, convenabil situate lângă scaunul șoferului.

Înapoi