Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

LANDINI

Landini Seria 2

Landini Seria 2

Seria 2 înlocuiește gama Mistral cu o soluție modernă, agilă și compactă. La inceput a fost versiunea fara cabină, ulterior se oferă și versiunea cu cabină.

  »

Landini Seria 4

Landini Seria 4

Conceput pentru a înlocui seria Alpin și Technofarm cu un singur interval, mai versatil, Seria 4 revolutioneaza complet segmentul de joasă și medie putere la Landini.

  »

Landini Powerfarm

POWERFARM esența fiabilitatii

Powerfarm cu cabina si fara este un  tractor cu un design curat si modern. Motoarele Tier 3 Perkins 1104D montate pe modelele Powerfarm oferă o rezerva mare de cuplu și eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil.

  »

Landini Powerfarm HC

Motoare Perkinsmai multă putere cu economie de combustibil mai mare

Tractoarele Powerfarm sunt alimentate de o noua gama de motoare avansateecologice, care asigură un nivel scazut de emisii în conformitate cu standardele Tier 3

  »

Landini Seria 5D

Seria 5D-T4i, pur și simplu noua

Gama tractoarelor in familia Landini s-a extins cu introducerea seriei 5D Tier 4. Dezvoltat ca o evoluție a gamei Powerfarm, gama de tractoare 5D cuprinde trei modele cu puteri cuprinse intre 85-102 CP respectiv: 90, 100 și 110 CP.

  »

Landini Landpower

 Fiabilitatea in serviciul dumneavoastra

 

Gamă de tractoare Landpower vine la piață după extinse imbunatatiri. Actualizările includ o noua cabina "Master Class", cabină patru-piloni, cu zone vitrate mari și controale ergonomic aranjate pentru versiunea cabină și o platformă restructurata cu tabloul de bord cu design nou și de comenzi noi pentru versiunea platforma.

   »

Landini Rex

O noua generatie de tractoare specializate prin excelenta

Seria REX aduce pe piata o noua generatie de tractoare specializate prin excelenta, fiind o gama complet renovata pentru a oferi performante tehnice deosebite, ergonomie imbunatatita si un maxim de confort si siguranta.

  »