Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Krone Fortima

 

 

Versatilitatea şi utilizarea ridicată sunt parametrii-cheie pentru operarea eficientă din punct de vedere al costurilor în producţia de baloţi rotunzi. Modelele noastre cu cameră variabilă Fortima V 1500 şi V 1800 sunt complete din toate punctele de vedere, rezultând baloți cu diametre între 1,00 m la 1,50 m şi 1,00 m la 1,80 m din aceeaşi maşină. Se preferă adesea dimensiuni mai mici ale baloţilor pentru însilozarea ierbii, pe când baloții cu diametre mai mari sunt tipice pentru fân şi paie.

Camera de balotare variabilă produce baloţi cu diametre între 1,00 şi 1.50 m sau 1,00 şi 1,80 m

Se utilizează două elevatoare tip „lanţ şi plăci articulate” pentru a optimiza performanţa în condiţii dificile

Pic-Up CamlessEasyFlow creşte randamentul cu o uzură redusă

Sistem de tăiere selectabil MultiCut cu 17 cuţite

QuattroSpeed – noul sistem de legare a sforii cu patru fire

Sistem de legare cu plasă pentru randamente mai ridicate


EasyFlow este un pick-up fără came. Beneficiile sunt evidente: un ansamblu simplu, utilizează mai puţine părţi mobile decât pick-upurile comandate cu arbore cu came şi oferă o funcţionare silenţioasă, care are ca rezultat uzură redusă şi, prin urmare, mentenanţă redusă şi mai puţine costuri legate de service. ”EasyFlow” – un sistem puternic care nu lasă nimic în urma sa.


EasyFlow cu rotor de alimentare

Rotor robust, tăiere excelentă: Măsurând 530 mm în diametru, rotorul pentru tăiere şi alimentare oferă o capacitate de alimentare foarte ridicată. Dinţii săi dubli atrag constant materialul printre cuţite, reducând vârfurile de sarcină, având în vedere că se taie „secvenţial” cultura.

 

Date tehnice:

Înapoi