Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Krone Comprima

 

Un nou punct de referinţă: achiziţionarea unei unitaţi Comprima înseamnă achiziţionarea experienţei vaste a KRONE în domeniul fabricării preselor de balotat. Comprima oferă un număr mare de caracteristici inovatoare, inclusiv pick-upul camless EasyFlow şi noul elevator NovoGrip, care este fabricat din cauciuc şi plăci orizontale. Noul sistem duce la o creştere a densităţii baloţilor şi a randamentului, în acelaşi timp oferind o funcţionare fără probleme, reducând uzura şi mentenanţa.Trei sisteme de cameră de balotat:
- cameră de balotat fixă

- cameră ­de balitat semi-variabilă

- cameră de balotat variabilă


Camera de balotat semi-variabilă oferă 6 diametre diferite ale baloților ( 1,25 m - 1,50 m )

Unitatea de ridicare Camless EasyFlow

Elevatorul cu curea şi plăci NovoGrip


Unităţile de tăiere şi XC 17 şi XC 26

Versiunile V 210, CV 210 crează baloți cu diametre de până la 2,05 m pentru randamente mai mari

Comprima F 155 şi F 155 XC cu cameră de balotat semi-variabilă este prima presă de balotat de pe piaţă care funcţionează pe principiul cameră de balotat fixă în timp ce produce baloți cu diametre variabile de 1,25 m la 1,50 m. Combinând funcţiile spaţiilor fixe şi variabile, camera semi-variabilă este un sistem unic pe piaţa maşinilor agricole. Bazându-se pe noul sistem NovoGrip, designul combină o funcţionare silenţioasă cu o balotare cu presiune ridicată. Sistemul de tăiere de pe presele de balotat Comprima are până la 26 de cuţite.

Noua Comprima CV 210

· Diametru balot: 0,90 - 2,05 m

· Diametru balot de siloz înfoliat: 1,00 - 1,70 m

· Reglare automată a deschiderii unităţii de distribuţie

KRONE EasyFlow: camless­ Pick-up ridică cultura pe o lăţime de 2.150 mm (DIN 11220). Funcţionând la o viteză cu 30 % mai mare, unitatea măreşte capacitatea maşinii, iar mentenanţa este redusă.

Plăcile de metal combinate cu benzile de cauciuc: Este combinaţia ideală pentru cele mai mari densităţi la paie, fân şi grâne însilozate. Sistemul se bazează pe o tensiune foarte ridicată a curelei care transferă puterea de acţionare la balot.

Înapoi