Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Krone BigPack

Krone BigPack

Cumpărând o presă de balotat mare de la KRONE înseamnă cumpărarea experienţei şi cunoştinţelor KRONE. Modelele KRONE BiG Pack îşi datorează succesul lor enorm şi baloţi mai grei cu 25% inovaţiilor cunoscute pe plan mondial, cum ar fi sistemul variabil de umplere, sistemul unic MultiBale şi unitatea de ridicare camless EasyFlow­pick-up.

High Speed: Randamente cu până 20 % mai mari datorită sistemului mai mare VFS

High Speed: Frecvenţa ridicată de bătaie a pistonului duce la o densitate semnificativ mai ridicată şi capacităţi mai mari

High Speed: Acces graţie noilor panouri de plastic şi cutii pentru sfoară care se deschid fără ajutorul instrumentelor

High Speed: Noile dispozitive de iluminat LED sunt standard pentru iluminarea în interiorul maşinii

High Speed: Cel mai înalt grad de confort pentru operator graţie noului terminal cu ecran tactil ­color

KRONE Big Pack este dotată standard cu sistem electronic compatibil ISOBUS. Presa de balotat poate fi comandată prin terminalele  Gamma, Delta sau prin terminalul compatibil ISOBUS CCI, și prin terminalul tractorului compatibil ISOBUS.

Producere de baloţi „tari ca piatra”

Sistemul de umplere variabil VFS de la  KRONE produce baloţi tari ca piatra şi bine formați chiar şi din brazdă cosită subţire şi la viteze mecanice lente. Principiul VFS se bazează pe un sistem de împachetare şi greble de alimentare, care alimentează materialul în camera de pre-compresie care este concepută să primească o compresie iniţială. După ce această cameră de compresie este umplută cu material, grebla de alimentare  alimentează materialul în camera de balotat.

BiG Pack HighSpeed – balotare la două viteze diferite a prizei de putere

Presa de balotat KRONE cu viteză mare vă permite adaptarea la orice situaţie şi aplicaţie. La brazdele de iarbă mari operaţi presa dumneavoastră de balotat pachet mare la 1.000 rpm şi 45 mişcări pe minut în timp ce pentru agricultura de producţie mică puteţi reduce viteza pto la 800 rpm şi frecvenţa mişcării la 36 pentru a produce baloţi tari ca piatra în timp ce economisiţi combustibil.

Baloţi „tari ca piatra”

HDP – Presă cu densitate ridicată – este noua formulă magică KRONE pentru a obţine baloți de densitate ridicată. Particularizând 120 x 90 cm şi o cameră de balotare extra lungă, pachetul mare KRONE 1290 HDP furnizează o nouă dimensiune de densitate de balot. Baloţii produşi de o presă de balotat HDP sunt cu 25% mai grei decât baloţii dintr-o presă de balotat tradiţională.

PreChop:

Pretocător integrat pentru presele KRONE Big Pack 1270 XC, 1290 XC și 1290 HDP XC. Sistemul cu 96 de cuțite și contracuțite dispuse pe două  rânduri realizează o  lungime   minimă teoretică de tăiere de 21 mm. PreChop nu doar toacă materialul ci realizează și o structurare vizibilă a materialului. Baloții rămân stabili și compacți chiar și la paie tăiate foarte scurt.

X-Cut:

Tăieturi de cea mai bună calitate! Selectaţi 16 sau 26 de cuţite pentru a atinge lungimea nominală de tăiere de 44 mm. Dinţii de alimentare sunt aranjaţi în V şi sunt placaţi cu oţel larg Hardox pentru a efectua cele mai fine tăieturi, randamente ridicate şi longevitate maximă.

Cântar de baloți:

Cântarul integrat în jgeabul ejector de baloți măsoara greutatea balotului prin 4 bolțuri de măsurare a greutății cu o precizie de +/- 2%. Greutatea va fi afisată în terminal.

BiG Pack HDP II

Cu până la 70% mai mult material și baloți mai comapacți cu până la 10% față de Big Pack HDP, acestea au fost valorile dorite la conceperea presei Big Pack HDP II. Pentru a realiza acest lucru KRONE utilizează 8 înodători dubli, sistem patentat, unic în lume.

Nod perfect de fiecare dată

Baloți stabili și compacți la viteză de deplasare ridicată – această combinație solicită foarte tare înodătorul și sfoara de balotat. Din acest motiv, KRONE împreuna cu Rasspe, au dezvoltat un model complet nou de înodător, sistem patentat, cu opt capete de legare, pentru Big Pack HDP II. Întinderea pe sfoara este minimă, astfel se pot realiza baloți și mai compacți.

Creșterea turației:

Prin noul reductor din proțap turația prizei de putere crește la 1.180 rot/min. Astfel masa volantei este utilizată și mai eficient. Randamentul presei de balotat crește.