Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Sigma 4

INCARCATOARE  FRONTALE  SIGMA 4

  

SIGMA 4 este o alegere unică pentru toate nevoile dumneavoastră, datorită experientei de 50 de ani in domeniu, ce poate indeplini orice cerință în ceea ce privește incarcatoarele frontale. Avem solutii in grad să satisfacă cereri de la cei mai importanti constructori de tractoare, fie pentru tractoare de dimensiuni mici sau fie pentru tractoare de dimensiuni mari.

            Departamentul de cerecetare si dezvoltare asigura continuu actualizarea gamei, precum si dezvoltarea de produse in mod constant de ultima ora, care satisfac cele mai exigente nevoi ale sectorului.

            Incarcatoarele frontale Sigma 4 sunt adaptabile pentru diferite marci de tractoare in functie de modelele disponibile pe piata si de necesarul in utilizare al clientului final.

Marcile de tractoare pentru care sunt produse incarcatoare sunt: Belarus, Case, Claas, Deutz-Fahr, Fendt, Hurlimann, John Deer, Kioti, Kubota, Lamborghini, Landini, Massey Ferguson, McCormick, New Holland, Same, Steyr, Valtra, Zetor.

Potrivirea incarcatorului frontal pentru modelul de tractor pe care il detine  clientul si montajul se  rezalizeaza de catre specialistii Munax.

Caracteristic acestor produse este: ADAPTABILITATEA, FIABILITATEA si INSTALAREA USOARA.

 

 

Gama de incarcatoare

 

Gama Chrome, complet actualizată în design și performanță, este extrem de fiabila din cauza celor mai noi soluții adoptate, și sunt competitive ca preț.
La seria Chrome, secțiunea cadrului este formată dintr- o placă de metal integral în zona exterioară și un profil C, în zona de interior, o soluție ideală în ceea ce privește o mare putere și greutate redusă în ansamblu.

Gama IRON, actualizată în design și performanță, este si cea mai utilizata pe  piață.
Prin înlocuirea conductelor de fier cu conducte flexibile, a fost posibil să se integreze parțial hidraulica pe interiorul brațului, oferind astfel o protecție sporită, o mai bună vizibilitate și acumulare de murdărie redusă. Pentru seria IRON, secțiunea cadrului este formată dintr-o o placă de metal integral în zona exterioară și un profil C, în zona de interior, o soluție ideală în ceea ce privește o mare putere și greutate redusă în ansamblu.

Noua gama GOLD oferă mai multe opțiuni pentru a pune în aplicare sistemul de auto-nivelare și creșterea puterii de ridicare. Este livrat standard cu sistemul GENIUS anti-balans.
Datorită conductelor flexibile, a fost posibil să se integreze parțial hidraulica pe interiorul brațului, oferind astfel o protecție sporită, o mai bună vizibilitate și acumulare redusă de murdărie. O placa de protecție acoperă conductele.
Pentru seria GOLD, secțiunea cadrului este formată dintr-o placă de metal integral în zona exterioară și un profil C, în zona de interior, o soluție ideală în ceea ce privește o mare putere și greutate redusă în ansamblu. Este cu sistem de auto-nivelare.

Gama TITANIUM este reprezentata de un încărcător frontal de înaltă clasă, care combină puterea cu soluții avansate tehnologic, mixul ideal de forță și echipamente de ridicare pentru utilizatorii profesioniști. Toate conductele hidraulice sunt acoperite de plăci de protecție care le protejează complet. Plăcile pot fi îndepărtate cu ușurință în caz de nevoie în timpul service-ului la conducte. Vizibilitatea este îmbunătățită și acumularea de murdărie/reziduuri pe conductele este împiedicată.
Caracteristicile standard la seria TITANIUM sunt -  sistemul GENIUS anti-balans și multi-conectorul  hidraulic cu dispozitiv FLASH.
Secțiunea cadrului este mono-bloc, este formată dintr-o folie de tablă îndoită în mod corespunzător și sudată numai în zona inferioară pentru a forma o structură solidă și robust, care este robustă. Este prevazut cu sistem de auto-nivelare.

Noua frontieră la SIGMA 4 este gama PLATINUM, incarcatoare de  vărfcea mai recentă realizare care combină performanțe de toptehnologie avansată și cea mai mare putereîmpreună cu echipamente accesorizate complet pentru uz profesional de zi cu ziLa această serie de încărcătoare a fuzionat un design armonios și plăcut pentru  forța necesară de a îndeplini sarcinile cele mai grele ale lucrărilor agricoleIncarcatoarele din gama Platinum sunt livrate standard cu sistemul anti-balans GENIUS și cu multi-conectorul hidraulic cu dispozitiv FLASH.
Secțiunea cadrului este monobloc, format dintr-o tablă îndoită in mod corespunzător și sudată numai în zona inferioară pentru a forma o structură solidă și robustă. Furtunurile sunt complet integrate precum și cablurile asigurand o protecție completă a acestor componente, precum și vizibilitate sporită pentru operator. Acumularea murdăriei și a rezidurilor pe conducte este împiedicatădar în același timp deplina accesibilitate este garantată pentru a facilita întreținerea.

            Seria PC 830-PC 910, pentru tractoare de putere mic
ă au secțiunea cadrului formată dintr-un profil de metal integral în zona exterioară și un profil C, în zona de interior, o soluție ideală în ceea ce privește putere  mare și greutate redusă.

 Accesorii pentru incarcatoarele frontale