Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Krone KW

Krone KW

Maşină rotativă de întors fânul KRONE KW

 

Gama KRONE de maşini rotative de întors fânul utilizează calitatea ridicată a construcţiei pentru a furniza instalaţii sigure cu o gamă întreagă de mărimi şi dimensiuni. Aceste maşini nu furnizează doar o calitate superioară a lucrării şi un nivel exemplar al specificaţiei standard, ci se laudă şi cu diverse caracteristici inovatoare, cum ar fi ghearele OctoLink care nu necesită mentenanţă şi mecanisme de acţionare ale rotorului cu lubrifiant lichid. Maşinile rotative de întors fânul KRONE vă asigură liniştea şi asigură de asemenea un confort superior al operatorului.

OctoLink: gheară cu 8 degete care nu necesită mentenanţă, cu frecare

Angrenaje conice care nu necesită mentenanţă şi lubrifiere cu lubrifiant lichid – fără puncte de lubrifiere

Braţe robuste, tubulare, din oţel cu dinţi de 9,5 mm Super-C

Nutreţ de înalta calitate – efectul unic KRONE de pieptănare graţie dinţilor cu lungimi inegale

Unitatea centrală – laterală de întoarcere a fânului aruncă recolta pe ambele părţi

Cu capacitate ridicată şi fără a necesita mentenanţă: Cutiile de viteze cu lubrifiant lichid sunt prinse în şuruburi sub cadru pentru o stabilitate optimă.

Maşina de întors fânul KRONE KWT 11,22/10 lucrează la lăţimi de 10,95 m (35'11"); cu toate acestea, necesită numai 40 kW/55 hp.

Material curat, împrăștiere omogenă:

Degetele de 9,5 mm grosime cu lungimi diferite realizează o îimprăștiere omogenă. Arcurile cu cinci spire a degetelor sunt felxibile și rezistente la solicitări. Suporții speciali de pe capetele brațelor împiedică pierderea degetelor.

Maşinile de întors fânul KRONE KW au o comandă centrală – laterală de distribuire, reglare a unghiului de distribuire, bare împotriva înfăşurării şi suporturi reglabile pentru absorbirea şocurilor între partea fixă şi maşină – toate acestea cuprinse în specificaţia standard.