Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Krone ActiveMow

 

Cositoarea Krone ActiveMow

Datorita tehnologiei avansate incorporate in cositorile KRONE ActiveMow acestea respecta cele mai inalte standarde de calitate si asigura cele mai precise si curate cosiri.

Aceste cositori sunt suspendate lateral iar sistemul de prindere la tractor este reglabil pentru a putea fi adaptat tuturor dimensiunilor de tractoare.

Bara de taiere are carcasa inchisa si sudata integral, astfel fiind garantata functionarea fara a necesita intretinere si fara a avea scurgeri sau deformari chiar si in cele mai grele conditii de lucru.

Rotile dintate sunt masive si fiind scufundate in ulei functioneaza optim si silentios in conditii de incarcare maxima.

In dotarea standard a acestor cositori  sunt sistemul de schimbare rapida a cutitelor, sistemul Smart Cut si sistemul de protectie la rupere SafeCut.

Sistemul Safe Cut patentat de Krone asigura costuri extreme de scazute si timp de reparative redus in cazul in care cutitele lovesc obstacole (pietre). Datorita unui sistem cu resort, la lovirea unui obstacol discul afectat este imediat ridicat cu cativa centimetri  astfel incat cutitele acestuia sa nu blocheze cutitele alaturate; in acest fel se evita deteriorarea sistemului de transmisie, singura piesa ce trebuie inlocuita fiind boltul de forfecare ce asigura protectia discului.

Transmisia cositorilor Active Mow functioneaza la viteze de rotatie reduse, viteza de rotatie mare a discurilor fiind obtinuta prin intermediul satelitilor (discurile se rotesc cu viteza de 300 km/h). Pentru a asiguara fiabilitate maxima transmisia nu contine curele ci doar cardane si pinioane.

Sistemul Krone Smart Cut (suprapunerea zonelor acoperite de cutitele care se rotesc pentru a taia in directia de inaintare este mai mare decat suprapunerea cutitelor care se rotesc pt a taia contrar directiei de inaintare) asigura evitarea lasarii de zone netaiate.

Cositorile Krone  ActiveMow sunt echipate cu arcuri (reglabile prin mutarea unui bolt) pentru reglarea presiunii asupra solului, ducand la obtinerea inaltimii optime de taiere (care este de cca 7 cm).

Toate cositorile Krone Active Mow sunt dotate si cu sistem de protectie la impact (in cazul lovirii cositorea se basculeaza spre spate).

In pozitia de transport cositoarea sta la un unghi de 100 grade pentru ca greutatea sa fie distribuita spre mijlocul tractorului si pentru a oferi tractoristului o buna vizibilitate spre spate.

Pentru obtinerea unor brazde mai compacte pot fi montate deflectoare laterale iar pentru cosirea pe terenuri cu pietre se pot monta patine care sa asigure mentinerea constanta a unei inaltimi de taiere mai mari (12-13cm).

Datorita standului de parcare cositorile Krone ActiveMow ocupa foarte putin spatiu.

Echipamentele produse de firma Krone pot fi achizitionate de la firma Munax, dealer official in Romania.