Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Servicii suplimentare

Activitatea compartimentului service din cadrul Sc Munax Srl se desfasoara pe intreg parcursul anului. Service utilaje agricole, service utilaje de constructii, service tractoare Landini la cele mai inalte standarde.

Service-ul este acel compartiment, care sta cel mai aproape de partener, inca de la achizitionarea utilajelor, din dorinta de a mentine relatii de lunga durata cu partenerii nostri oferim intotdeauna un service de buna calitate, la timp si de incredere.

Personalul angajat in cadrul departamentului de service utilaje agricole si de constructii este pregatit, in permanenta, pentru a face fata cerintelor si nevoilor clientilor.

Echipele noastre de service beneficiaza de cursuri de specializare, efectuate in strainatate,  la producatori. De asemenea, participa cu regularitate la training-uri organizate, atat in tara cat si in afara granitelor, cu scopul de a-si imbunatati cunostintele cu noile tehnologii aparute in materie de masini si utilaje agricole.

Pentru  a fi mai aproape de nevoile Dvs. dispunem de echipe de service si la punctele noastre de lucru din judetele: Dolj, Mures, Vaslui si Satu Mare.

Echipa de service utilaje agricole si de constructii va asigura interventii prompte precum si consultanta tehnica pentru exploatarea cat mai corecta a utilajelor de care dispuneti.

Un plus al serviciilor noastre il reprezinta faptul ca asiguram asistenta tehnica la domiciliul clientului.

Munax Srl – compania de care aveti nevoie in materie de service utilaje agricole, service utilaje de constructii, service tractoare Landini in Romania.

  • · Incarcam cu freon instalatii de climatizare
  • · Dispunem de aparate pentru diagnosticare - Picoscope