Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Antigel

Antigel ZimkorPentru a preintampina neplacerile ce pot aparea o data cu apropierea sezonului rece , dorim sa va atentionam asupra faptului ca, inlocuirea lichidului de racire al motoarelor cu antigel trebuie efectuata pentru a evita, in acest fel, distrugerea instalatiilor de racire a motoarelor cu ardere interna.

Recomandarea noastra este schimbarea bianuala a lichidului de racire insotita in prealabil de o spalare a sistemului de racire, pentru curatirea depunerilor de piatra si rugina.
Antigelul concentrat Zimkor este produs si ambalat in spatiul UE, firma Munax fiind unic distribuitor in Romania al acestui produs.

 

Produsul este ambalat in recipiente de plastic de 1; 5; 10;  20 ; 60 si 220 kg. Se livreaza concentrat, cu caracteristica punctului de inghet la -720 C. La un amestec de 1 : 1 cu apa distilata obtinem o concentratie de -360 C, suficient pentru clima intalnita in Romania. Diluarea se face cu apa distilata sau deionizata.

Zimkor

%(v/v)

Apă

distilată

%(v/v)

Punct de

îngheţ

(ºC)

50

50

-36

40

60

-23

30

70

-16

Oferta  noastra contine doua variante de culoare ale acestui produs :
•    Verde – cel clasic
•    Rosu – cel profi – intalnit si sub denumirea de G12

Utilizarea acestui antigel are urmatoarele avantaje : protectia anticoroziva a suprafetelor metalice, racirea eficienta a motoarelor, nu ingheata si nu isi modifica volumul la temperaturi scazute, nu ataca materialele plastice si din cauciuc cu care intra in contact, este rezistent la solicitarile termice si are un punct de inflamabilitate ridicat.

Înapoi