Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Articole

RExperiența: turneul mondial Landini REX

 

RExperiența: turneul mondial Landini REX

 

REXperience este noul proiect promovat de Landini, un brand al companiei multinaționale Argo Tractors. Este o experiență personalizată special concepută pentru fermieri, contractori și profesioniști care lucrează în podgorii și livezi și care doresc să evalueze următoarea achiziție a unui tractor cu un test de teren.

"REXperience este o abordare strategică care răspunde cerințelor clienților care solicită tot mai mult șansa de a demora un tractor înainte de a merge mai departe cu următoarea lor achiziție. Aceasta este o investiție semnificativă, iar profesioniștii doresc să obțină cât mai multe informații posibil cea mai bună alegere posibilă ", a menționat Antonio Salvaterra, director de marketing al tractoarelor Argo.

REXperience își va face debutul în Spania și Moldova la sfârșitul lunii iunie și va continua un turneu care va implica și piețele din Marea Britanie, Grecia, Bulgaria, Franța, Egipt, Australia, Noua Zeelandă, Italia și Austria, țări in care Landini este lider de peste 40 de ani. Datele nu sunt încă definitive și proiectul poate fi extins  pentru a include și alte etape.

În fiecare țară, evenimentele vor avea loc în locații de prestigiu - podgorii, castele și obiective istorice - care pot găzdui oaspeții și oferă o zonă adecvată pentru a permite demonstrațiile tractoarelor în teren.
Programul pentru fiecare întâlnire include o serie de evenimente exclusive care permit grupurilor selectate de clienți să participe la activități care le permit să beneficieze maxim de testele dinamice. La sfârșitul experienței, clientul va avea șansa de a vorbi direct cu distribuitorul și de a lua legătura cu specialiștii de produse pentru sfaturi și informații detaliate. Toate acestea vor avea loc într-o prezentare de jumătate de zi, urmată de demo-uri pe teren, încheindu-se cu prânzul sau cina.

Obiectivul acestei experiențe va fi limitat la tractoarele specializate, REX 4 Tier 4 sau Tier 3, în funcție de piață. "Scopul este de a promova familia REX, deja apreciată în întreaga lume datorită imaginii pozitive a brandului Landini și valorilor care o deosebesc".

Programele din toate locațiile vor beneficia de o imagine coordonată distinctă, care va fi transmisă și printr-o strategie globală de comunicare folosind diferite canale, cum ar fi site-ul web, mass-media și rețelele sociale.

"REXperience permite clienților să vadă cele mai noi tehnologii pe care departamentul nostru de cercetare și dezvoltare le-a încorporat în tractoarele noastre, îmbunătățind performanța și calitatea muncii", a concluzionat Antonio Salvaterra. "Într-adevăr, Landini REX 4 a primit o serie de premii, inclusiv premiul New Technology, la EIMA, la Bologna, pentru Sistemul avansat de conducere, un proiect de conducere asistată care sa bucurat de un mare succes la Salonul de la Valladolid din Spania în luna februarie".

 

 

O NOUA EXPERIENTA INCEPEO experiență personalizată pentru cei care doresc să testeze gama Landini Rex in vie.

Întreaga gamă Rex va fi prezentată în locații de prestigiu din întreaga lume: o serie de evenimente vor fi organizate la nivel local, în timpul căreia va fi posibil să participați la un test de teren care va arăta inovația și versatilitatea tractoarelor specializate în livezi și vii.

Tehnologia tractoarelor noastre va fi demonstrată publicului datorită testelor dinamice, iar experții Landini vor fi complet disponibili pentru a ilustra cele mai importante caracteristici.

Nu ratați această experiență!

Urmăriți pe rețelele de socializare pentru a afla toate știrile despre REXperience.
Descoperiți gama Landini Rex, specialistul în livadă și podgorie.

 

Evenimentele vor avea loc in urmatoarele țări: Moldova, Spania, Bulgaria, Grecia, Marea Britanie, Franta, Egipt, Australia, Noua Zeelanda,  Italia, Austria.

 

 

 

 

Înapoi