Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Articole

Demonstratie in camp cu tractorul Landini Seria 7-230 si combinatorul Framest Frakomb 4000

Demonstratie in camp cu tractorul Landini Seria 7-230 si combinatorul Framest Frakomb 4000

 

Salutare tuturor, in data de 1 Aprilie 2019 am facut un demo langa Timisoara cu Landini Seria 7 230 Active si Framest Frakomb 400 NK CSP  (si nu nu este o pacaleala).

Ce s-a constatat de catre clienti si de catre noi este ca tractorul Landini este foarte competent si surprinzator de usor de folosit, silentios, puternic toate aceste din gura clientilor prezenti. Si de aici am tras o concluzie foarte importanta clienti trebuie sa vad tractorul, sa il auda, sa il conduca, sa simta pe pielea lor o cabina mare, spatioasa, luminioasa si cu “joystick foarte comod”.

Am avut un teren foarte foarte prost pregatit, nu s-a lucrat de peste 10 ani acel teren. Lucrarile efectuate in prealabil au fost aratul, iar apoi un disc scurt. Dupa cum se vede si in pozele atasate, bulgari mari, iar  sub am constatat un strat foarte tare si neuniform de unde si provcarea de face un teren bun de semanat floarea soarelui.

Cat despre Framest Frakomb a fost din nou la inaltime, s-a constat ca este foarte rezistent, solid capabil sa sparga majoritatea  bulgarilor, dar cel mai impresionant a fost partea de nivelare a solului la suprafata si de asemenea nivelarea substratului unde dupa inclusiv o trecere am constat ca toata latimea de lucru a combinatorului a prelucrat la aceasi adancime substratul de sol. Ca sa nu fie totul roz, in aceste conditii de sol foarte tare si prost lucrat, cel mai indicate ar fi fost versiuna cu dublu Croskill.

Concluzia este ca trebuie repetate aceste demostratii pentru a arata la lucru utilajele oferite de Munax.

Înapoi