Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Articole

1 2 3 ...    
Achizitie Agrirom Borcea

Achizitie Agrirom Borcea

Scoietatea comerciala Agricom Borcea S.A. detinuta de fondul de investitii britanic Insight Investement, care administrează la nivel mondial active de 271,9 miliarde de lire sterline, mai mult decât dublul PIB-ului României, deţine o fermă de 13.600 de hectare ( 3.000 de hectare in proprietate  si restul in arenda)  în Călăraşi în apropierea Dunării a contractat de la sc Munax srl tractoare.

Solicitarea dansilor a fost pentru tractoare intre 90- 100 CP, cu transmisie  mecanica pentru completarea necesarului in ferma. Una dintre conditii a fost dotarea cu kituri de franare pneumatica pentru remorci pentru utilizarea in transportul de bunuri. Alegerea modelului  Landini Powerfarm 100 de 92,5 CP a fost o consecinta a faptului ca sunt tractoare robuste cu cost redus de intretinere si un pret bun la achizitie, in conditiile din piata.  Acestea au fost predate in localitatea Borcea in a doua parte a lunii mai de catre colegul nostru Dl. Stan Mitica.

Agriplanta 2018

Agriplanta 2018

Vă aşteptăm, în perioada 17 – 20 mai, să vizitaţi gama noastră de utilaje expuse la standul MUNAX, din cadrul expoziţiei AgriPlanta - RomAgroTec 2018.

Vizita la fabrica Kramer

Vizita la fabrica Kramer

In primavara anului 2018 compania Munax SRL a raspuns prezent la invitatia lansata de producatorul de incarcatoare frontale Kramer Werke G.m.b.H., organizand o deplasare la fabrica din Pfullendorf-Germania.

Demo tour Krone Ungaria

Demo tour Krone Ungaria

Va așteptăm cu drag la demonstratia tour  Krone din Ungaria, care are loc in luna mai, în doua locatii unde puteți vedea in lucru gama completa de utilaje Krone. 
 

ARGO TRACTORS SPA – Training

ARGO TRACTORS SPA – Training

In perioada 26.03.2018– 30.03.2018 la sediul Argo Tractors Spa din Fabbrico, Italia s-a tinut un curs de vanzari  la care a participat si o parte din colegii nostrii din MUNAX.

Agraria 2018

Agraria 2018

Vă aşteptăm, în perioada 19 – 22 aprilie, să vizitaţi gama noastră de utilaje expuse la standul MUNAX din cadrul expoziţiei Agraria 2018, ediţia  a 24-a a Târgului Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie.

Vizita la fabrica Krone, Germania

Vizita la fabrica Krone, Germania

La sfarsitul lunii februarie, am vizitat fabrica KRONE in Spelle, Germania, impreuna cu clienti si colaboratori apropiati noua. Clientii prezenti sunt atat fermieri cu mii de hectare din sudul tarii cat si fermieri cu ferme familiale.         

Alaturi de colegii nostri, reprezentantii zonali Regeczy Zsolt, Stan Mitica si  Dragos Unc product manager, cei 15 clienti au avut prilejul de a vedea in amanunt cum se produce toata gama de produse KRONE, calitatea, robustetea, tehnologiile performante folosite în realizarea acestora si inclusiv testarea masinilor KRONE.

Le mulțumim si pe aceasta cale clienților nostri ca ne-au onorat cu prezența si speram ca s-au convins  înca o data de calitatea si fiabilitatea produselor KRONE.

Zilele agricultorilor și a creșterii animalelor - Ediția XXV

Zilele agricultorilor și a creșterii animalelor - Ediția XXV

Târg și expoziție de agricultură în Ungaria, localitatea Hódmezővásárhely:

În perioada 10-11-12 mai 2018 va avea loc târgul: Zilele AGRICULTORILOR și CRESCĂTORILOR DE ANIMALE din zona de câmpie - Ediția XXV.

1 2 3 ...