Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Articole

Agraria 2019

Agraria 2019

Vă aşteptăm, în perioada 11 – 14 aprilie, să vizitaţi gama noastră de utilaje expuse la standul MUNAX din cadrul expoziţiei Agraria 2019, ediţia  a 25-a a Târgului Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie.

AGRARTECHNIK Service Award 2019

AGRARTECHNIK Service Award 2019

Firma MUNAX A CÂȘTIGAT PREMIUL

 „AGRARTECHNIK Service Award 2019”

Demo KRONE Satu Mare

Demo KRONE Satu Mare

Demonstratie utilaje Krone in Judetul Satu Mare(localitatea Turulung)

Masina de demo a fost: EasyCut R 280, Swadro 38 & Comprima V 180 XC.

Evenimentul a fost foarte bun, clienții interesați au venit chiar dacă se afla în sezonul complet de recoltare.

 

Achizitie Agrirom Borcea

Achizitie Agrirom Borcea

Scoietatea comerciala Agricom Borcea S.A. detinuta de fondul de investitii britanic Insight Investement, care administrează la nivel mondial active de 271,9 miliarde de lire sterline, mai mult decât dublul PIB-ului României, deţine o fermă de 13.600 de hectare ( 3.000 de hectare in proprietate  si restul in arenda)  în Călăraşi în apropierea Dunării a contractat de la sc Munax srl tractoare.

Solicitarea dansilor a fost pentru tractoare intre 90- 100 CP, cu transmisie  mecanica pentru completarea necesarului in ferma. Una dintre conditii a fost dotarea cu kituri de franare pneumatica pentru remorci pentru utilizarea in transportul de bunuri. Alegerea modelului  Landini Powerfarm 100 de 92,5 CP a fost o consecinta a faptului ca sunt tractoare robuste cu cost redus de intretinere si un pret bun la achizitie, in conditiile din piata.  Acestea au fost predate in localitatea Borcea in a doua parte a lunii mai de catre colegul nostru Dl. Stan Mitica.