Webshop oldalsó gombNewsletter oldalsó gomb

Articole

1 2 3 ...    
Demonstratie RABE & TUME

Demonstratie RABE & TUME

Data: 28.08.2018

Ora : 09.30

Locatia: Loc. Patulele, Jud. Mehedinti

Info: 0720.400.102

Demo KRONE Satu Mare

Demo KRONE Satu Mare

Demonstratie utilaje Krone in Judetul Satu Mare(localitatea Turulung)

Masina de demo a fost: EasyCut R 280, Swadro 38 & Comprima V 180 XC.

Evenimentul a fost foarte bun, clienții interesați au venit chiar dacă se afla în sezonul complet de recoltare.

 

Achizitie Agrirom Borcea

Achizitie Agrirom Borcea

Scoietatea comerciala Agricom Borcea S.A. detinuta de fondul de investitii britanic Insight Investement, care administrează la nivel mondial active de 271,9 miliarde de lire sterline, mai mult decât dublul PIB-ului României, deţine o fermă de 13.600 de hectare ( 3.000 de hectare in proprietate  si restul in arenda)  în Călăraşi în apropierea Dunării a contractat de la sc Munax srl tractoare.

Solicitarea dansilor a fost pentru tractoare intre 90- 100 CP, cu transmisie  mecanica pentru completarea necesarului in ferma. Una dintre conditii a fost dotarea cu kituri de franare pneumatica pentru remorci pentru utilizarea in transportul de bunuri. Alegerea modelului  Landini Powerfarm 100 de 92,5 CP a fost o consecinta a faptului ca sunt tractoare robuste cu cost redus de intretinere si un pret bun la achizitie, in conditiile din piata.  Acestea au fost predate in localitatea Borcea in a doua parte a lunii mai de catre colegul nostru Dl. Stan Mitica.

Vizita la fabrica Kramer

Vizita la fabrica Kramer

In primavara anului 2018 compania Munax SRL a raspuns prezent la invitatia lansata de producatorul de incarcatoare frontale Kramer Werke G.m.b.H., organizand o deplasare la fabrica din Pfullendorf-Germania.

Demo tour Krone Ungaria

Demo tour Krone Ungaria

Va așteptăm cu drag la demonstratia tour  Krone din Ungaria, care are loc in luna mai, în doua locatii unde puteți vedea in lucru gama completa de utilaje Krone. 
 

ARGO TRACTORS SPA – Training

ARGO TRACTORS SPA – Training

In perioada 26.03.2018– 30.03.2018 la sediul Argo Tractors Spa din Fabbrico, Italia s-a tinut un curs de vanzari  la care a participat si o parte din colegii nostrii din MUNAX.

Va asteptam la INDAGRA 2018

Va asteptam la INDAGRA 2018

Noile tehnologii din vestul Europei va sunt prezentate la standul Munax. Tractorul Landini Seria 7, masina de erbicidat Berthoud Tracker, incarcatorul telescopic Kramer KT357 si balotiera Krone Fortima va asteapta. Lideri pe segmentele lor de piata, acesti producatorii au redefinit regulile jocului. In cadrul celei mai mari expozitii de utilaje agricole din Romania, Indagra 2018, Bucuresti.

1 2 3 ...